TASTY FRIED CHICKEN AMSTELVEEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2143 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tasty Fried Chicken Amstelveen. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 11:53 Delivery was super late and the food was cold and not tasty .Will never order again
19 jun 2024 om 20:02 Heerlijke kip wrap
19 jun 2024 om 0:17 Took way too long and the food was not good either
14 jun 2024 om 21:27 Vorige x te laat en wat vergeten. Nu op tijd en het was weer heerlijk! Thnx
6 jun 2024 om 1:41 die twister friet goeie
5 jun 2024 om 22:37 The ‘tasty’. Thing has completly gone ! The originality has been lost ! Also late delivery! Not going to order anymore
4 jun 2024 om 11:10 Friet was koud, chicken bites waren oud. Strips en bout was wel vers. Geen drinken geleverd en toen ik het aangaf aan de bezorger, zei hij dat ik de restaurant moet bellen. Helaas nam er niemand de telefoon op na meerdere pogingen. Erg jammer.
2 jun 2024 om 23:03 Uitstekend
28 mei 2024 om 15:03 Erg slecht en duurde langer 2/3 uur en het was erg koud
26 mei 2024 om 22:01 Waren mn drinken vergeten bij de bestelling. Ik moest een tikkie sturen zodat zij mn geld konden terugstorten. Helaas nog steeds niet ontvangen, ook niet na een herinnering. Blijkbaar doen jullie het op deze manier. Een klant kwijt hierbij.
26 mei 2024 om 16:36 Kippenbouten erg vies. Heel veel krokante lasg erop. Jammer kost genoeg
22 mei 2024 om 20:52 Ordered to pick up 9 hot wings and waiting time in app was 45 mins. When the timer ran out and I went to pick them up, the guy hadn't started my order yet so I had to wait for them in the store. An hour for 9 wings is a bit too much time..